Waiter

насладете се на незабравими дни в дом олимп

Дом Олимп разполага с два двустайни апартамента и три двойни стаи. Оборудвани в съвременен стил, пространствата разполагат със собствен санитарен възел, телевизор, свободен интернет достъп и хладилник. А от терасите се разкрива прекрасна панорама към Созополския залив. Къщата е богато озеленена, с неповторима архитектура и акцент върху детайла. Всичко това е съчетано с безупречно обслужване.
Пребиваването ви в Дом Олимп ще бъде неповторимо преживяване сред тишина, спокойствие и комфорт.
Добре дошли!

СОЗОПОЛ

Созопол е разположен на българското черноморско крайбрежие, в южната част на Бургаския залив, на 35 км от Бургас. Градът е разделен на Стар и Нов град, между които се намира Морската градина. Старият град е разположен на малкия полуостров Скамний, вдаден между Созополския залив и залива Коренята. В акваторията на заливa се намират остров Свети Иван и разположеният до него остров Свети Петър.
Климатът в Созопол и региона е умереноконтинентален, със сравнително топли, но ветровити зими (средна януарска температура +6°С) и дълги, топли лета (средна юлска температура +27°С). Благоприятният климат и уникално месторазположение, богатата история и най-големите плажни ивици правят Созопол е вашето място за почивка.

Icon